Seuraava pentue alustavasti suunnitteilla 
2023 tai 2024.

Emänä Rocket Line's Head on the clouds

Uros varmistuu myöhemmin.

 

Rocket Line's pennut luovutetaan 7 viikon ikäisinä, rekisteröityinä Suomen Kennelliittoon, eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuna ja useaan kertaan madotettuina.
 
Mukaan meiltä saat pentupaketin. Liitämme pennunostajan staffordshirenbullterrieriyhdistyksen pentuejäseneksi pennunostajan niin halutessaan. Lisäksi meiltä saat kasvattajien tuen kaikissa koiran elämänvaiheissa, niin ylä- kuin alamäissä. Haluamme olla tukena ja apuna kasvattiemme eri elämänvaiheissa ja nähdä kasvattejamme. 
 
Mielestämme kasvattajan vastuu ei lopu siihen kun pentu muuttaa uuteen kotiin, vaan hyvä kasvattaja on tukena koko koiran elämän ajan.

Pennunostajalta toivomme kiinnostusta harrastamiseen koiran kanssa, esim: näyttelyt, rally-toko, ym. Näyttelyissä me kasvattajat toki autamme. Kasvattimme olisi hyvä käydä ainakin muutamissa näyttelyissä elämänsä aikana.
 
Haluamme ja jopa vaadimme että pennunostajat sitoutuvat koiran virallisiin terveystutkimuksin (vähintään lonkat, kyynärät ja silmät mielellään myös polvet.) Tutkimukset tehdään yleensä kun koira on noin 1-2 vuotias. Tämä ei pelkästään kasvattajan vuoksi vaan ajatellen koiran tulevaisuutta. Tutkimustulokset ovat myös arvokasta tietoa rodulle ja sen tulevaisuudelle.