Seuraavat alustavat pentuesuunnitelmat aikaisintaan 2021 kesä/syksy

Tällä hetkellä emme ota uusia pentukyselyitä tähän pentueeseen.

Rocket Line's pennut luovutetaan 7 viikon ikäisinä, rekisteröityinä Suomen Kennelliittoon, eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuna ja useaan kertaan madotettuina.

 

Mukaan meiltä saat pentupaketin. Liitämme pennunostajan staffordshirenbullterrieriyhdistyksen pentuejäseneksi pennunostajan niin halutessaan. Lisäksi meiltä saat kasvattajien tuen kaikissa koiran elämänvaiheissa, niin ylä- kuin alamäissä. Haluamme olla tukena ja apuna kasvattiemme eri elämänvaiheissa ja nähdä kasvattejamme. 

 

Mielestämme kasvattajan vastuu ei lopu siihen kun pentu muuttaa uuteen kotiin, vaan hyvä kasvattaja on tukena koko koiran elämän ajan.

Pennunostajalta toivomme kiinnostusta harrastamiseen koiran kanssa, esim: näyttelyt, rally-toko, ym. Näyttelyissä me kasvattajat toki autamme. Kasvattimme olisi hyvä käydä vähintään yhdessä näyttelyssä elämänsä aikana.

 

Haluamme myös että pennunostajat sitoutuvat koiran virallisiin terveystutkimuksin (vähintään lonkat, kyynärät ja silmät mielellään myös polvet ja sydän.) Tutkimukset tehdään yleensä kun koira on noin. 1-2 vuotias. Tämä ei pelkästään kasvattajan vuoksi vaan ajatellen koiran tulevaisuutta. Tutkimustulokset ovat myös arvokasta tietoa rodulle. Me kasvattajat neuvomme myös terveystutkimusten järjestämisessä.

 

 

 

 

 

© 2023 by Natural Remedies. Proudly created with Wix.com

  • b-facebook
  • Twitter Round
  • b-googleplus
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now