Seuraava pentue sunnitteilla syksy 2022.

Emme tällä hetkellä ota enempää kyselyitä tähän pentueeseen.


Emä: Rocket Line's Bumpy Ride "Telma"

thumbnail_image0 (3).jpg

Rocket Line's pennut luovutetaan 7 viikon ikäisinä, rekisteröityinä Suomen Kennelliittoon, eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuna ja useaan kertaan madotettuina.
 
Mukaan meiltä saat pentupaketin. Liitämme pennunostajan staffordshirenbullterrieriyhdistyksen pentuejäseneksi pennunostajan niin halutessaan. Lisäksi meiltä saat kasvattajien tuen kaikissa koiran elämänvaiheissa, niin ylä- kuin alamäissä. Haluamme olla tukena ja apuna kasvattiemme eri elämänvaiheissa ja nähdä kasvattejamme. 
 
Mielestämme kasvattajan vastuu ei lopu siihen kun pentu muuttaa uuteen kotiin, vaan hyvä kasvattaja on tukena koko koiran elämän ajan.

Pennunostajalta toivomme kiinnostusta harrastamiseen koiran kanssa, esim: näyttelyt, rally-toko, ym. Näyttelyissä me kasvattajat toki autamme. Kasvattimme olisi hyvä käydä vähintään yhdessä näyttelyssä elämänsä aikana.
 
Haluamme ja jopa vaadimme että pennunostajat sitoutuvat koiran virallisiin terveystutkimuksin (vähintään lonkat, kyynärät ja silmät mielellään myös polvet ja sydän.) Tutkimukset tehdään yleensä kun koira on noin. 1-2 vuotias. Tämä ei pelkästään kasvattajan vuoksi vaan ajatellen koiran tulevaisuutta. Tutkimustulokset ovat myös arvokasta tietoa rodulle ja sen tulevaisuudelle. .