top of pageEi pentuesuunnitelmia tällä hetkellä
 

Rocket Line's pennut luovutetaan 7 viikon ikäisinä, rekisteröityinä Suomen Kennelliittoon ja Ruokavirastoon. Ennen luovutusta pennuille tehdään eläinlääkärin pentutarkastus. Pennut luovutetaan, sirutettuna ja useaan kertaan madotettuina.
 
Mukaan meiltä saat pentupaketin. Liitämme pennunostajan staffordshirenbullterrieriyhdistyksen pentuejäseneksi pennunostajan niin halutessaan. Lisäksi meiltä saat kasvattajien tuen kaikissa koiran elämänvaiheissa. 

Pennunostajalta toivomme kiinnostusta harrastamiseen koiran kanssa, esim: näyttelyt, rally-toko, ym. Näyttelyissä me kasvattajat toki autamme. Kasvattimme olisi hyvä käydä ainakin muutamissa näyttelyissä elämänsä aikana.  Myymme pennut kuitenkin lemmikiksi / perheenjäseneksi. 
 
Haluamme että pennunostajat sitoutuvat koiran virallisiin terveystutkimuksin (vähintään lonkat, kyynärät ja silmät mielellään myös polvet.) Tutkimukset tehdään yleensä kun koira on noin 1-2 vuotias. Tutkimukset ovat tärkeät koiran tulevaisuuden vuoksi. Tutkimustulokset ovat myös arvokasta tietoa rodulle ja sen tulevaisuudelle.  
 
 

 

bottom of page