top of page

Pentue suunnitteilla loppu kesälle 2023. Odottelemme juoksuja alkavaksi.

Tällä hetkellä kaikille mahdollisille pennuille on jo kodit odottamassa. Jos muutoksia tämän suhteen ilmenee niin ilmoitamme täällä ja instagramissa.

Seuraavat alustavat suunnitelmat on vuodelle 2024 (musta pentue)
 

Rocket Line's pennut luovutetaan 7 viikon ikäisinä, rekisteröityinä Suomen Kennelliittoon, eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuna ja useaan kertaan madotettuina.
 
Mukaan meiltä saat pentupaketin. Liitämme pennunostajan staffordshirenbullterrieriyhdistyksen pentuejäseneksi pennunostajan niin halutessaan. Lisäksi meiltä saat kasvattajien tuen kaikissa koiran elämänvaiheissa, niin ylä- kuin alamäissä.   

Pennunostajalta toivomme kiinnostusta harrastamiseen koiran kanssa, esim: näyttelyt, rally-toko, ym. Näyttelyissä me kasvattajat toki autamme. Kasvattimme olisi hyvä käydä ainakin muutamissa näyttelyissä elämänsä aikana. 
 
Haluamme ja jopa vaadimme että pennunostajat sitoutuvat koiran virallisiin terveystutkimuksin (vähintään lonkat, kyynärät ja silmät mielellään myös polvet.) Tutkimukset tehdään yleensä kun koira on noin 1-2 vuotias. Tämä ei pelkästään kasvattajan vuoksi vaan ajatellen koiran tulevaisuutta. Tutkimustulokset ovat myös arvokasta tietoa rodulle ja sen tulevaisuudelle.  
 
 

 

bottom of page